DINCOLO DE NORI ( spre tine, cu tine, la tine )

Nu prea obisnuiesc sa fac laude, pentru ca stiu ca nici eu nu ma prea pricep sa le primesc . Complimentele le accept cu greu si le diger doar de la persoane apropiate care ma cunosc cat de cat. AICI am aflat ca pot participa la un concurs spunand despre experienta cu BLUEAIR.
In cazul de mai jos incep a lauda pentru ca am avut parte de serviciilor lor .

Anul acesta am zburat de cateva ori spre o anumita directie . Prima oara a fost in februarie, nu prima oara pe 2010 ci prima oara am zburatttttt 🙂 .
Recunosc mi-a fost frica dar stiam ce ma asteapta, adica posibil ceva turbulente si decolare/aterizare mai mult sau mai putin cu zdruncinaturi.

Cu maxima bucurie va spun, ca nu am avut parte de nimic din cele de mai sus .

Am zburat cu BlueAir.
Colegii de scaun chiar mi s-au parut ciudati, unul din ei a fost cu mult prea vorbaret, initial nu vroia sa vorbeasca cu mine deloc pentru ca aveam 2 codite si ii parea lui ca seman cu o tiganca .
M-a cam scos din pepeni remarca lui, dar acum ii multumesc, m-a facut sa uit de fricile mele .

Mi-a placut ca am fost intrebata si verificata daca am centura bine pusa si ca domnisoarele de pe culoar aveau foarte multa rabdare (cred ca rabdarea e trecuta in fisa postului).
Aaa si pilotul s-a prezentat, ne-a oferit cateva detalii atat la inceput cat si la sfarsitul zborului. Credeam ca e o chestiune ce se intampla doar in filme.

Cert e ca am fost multumita si drept urmare din aceeasi tara am repetat actiunea inca de 3 ori pe ruta BUCURESTI – BANEASA – LUTON – LONDRA si invers.

Am auzit multe povestiri ca la CheckIn -ul cu BLUEAIR is doamne/ domnisoare afurisite, ca lumea te chinuie inutil, personal am avut experiente bune, desi am gresit cand mi-am pus diverse lucruri in bagajul de mana si a trebuit sa le arunc de buna voie la gunoi dar asta e, erau trecute in regulament conditiile si eu speram ca ei sa nu bage in seama . Dar uite ca pentru siguranta mea au respectat tot ce scria la reguli.

A 2 oara am tinut minte si nu mi-am mai pus lucruri nepotrivite in bagajul de mana.

Una peste alta eu mai vreau sa zbor cu BLUEAIR caci imi par accesibili si binevoitori si cand ai o probleme cu rezervarea, ei chiar mi-au raspuns la telefon.
Varianta online de rezervare bilet mi s-a parut foarte usor accesibila, la fel si modificarea dupa caz sau identificarea rezervarii pentru siguranta.

Personal va doresc un zbor placut alaturi de ei – sunt profesionisti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.