Prima zi de primavara!

Imi vine sa strig : A VENIT PRIMAVARAAAA!

1 Martie – Martisor, stiu bine ca  nu a venit inca primavara, mai avem de tras, au inceput babele, eu mi-am ales-o pe 5 martie,  ziua de azi e super frumoasa, soarele sus, pasarile nu am idee unde s-au ascuns pana acum dar toate fac galagie si pentru ca e 1 martie, toata lumea zumzaie sau are un zambet ascuns in coltul gurii, sper si baba mea sa fie la fel de frumoasa.

Am primit martisor de la supermarketul din cartier si de la un partid si de la nepoata un martisor cu Super Mario…ea nu stia personajul caci nu a intalnit jocul asta, asa ca nu ii era pe plac, acum piticul doarme cu martisoarele primite de la colegi, le are intr-o cutie, fiecare stie de la cine l-a primit si mana ii e plina de bratari. Dimineata s-a trezit la 5, de emotie ca azi e 1 martie si ea va trebui sa ofere la colegele ei bratari si va primi la randul ei martisoare.

Mie imi este greu sa sun lumea si sa las mesaje cu urari de primavara frumoasa si insorita, in lumea mea nu e asa soare si nu am puterea sa ofer neconditionat urari, detin ceva suparari la activ.

Astept  8 martie, poate in ziua aia voi fi mai vesela, cu motive mai multe de sarbatoare, insa raspund la toata lumea care imi ofera ganduri bune.

Florile de mai jos erau spre vanzare, super dulci mi s-au parut,  vi le ofer in dar.

ImagineImagine

Ganduri bune sa aveti si astfel ziua devine mai frumoasa, mai suportabila .

8 thoughts on “Prima zi de primavara!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.