Crema exfolianta – My Body

Astazi  incep cu un prim produs despre care imi voi exprima parerea, vor urma si altele, dupa cum va veni cheful, inspiratia, bineinteles pozele nu vor fi de calitate, caci nu ma pricep cum sa evidentiez scrisul fara ca blitzul sa ma incomodeze, dar imi voi da tot interesul sa fac cat mai bine prezentarea.

 Crema exfolianta din gama My Body  cu sare de mare si magnolie  – 10 lei

E vorba de  un borcan din plastic de 500 de grame, exista si in varianta cu miros de magnolie, ocean, levantica si cocos, cea din urma am zarit-o pe un alt site,  fara ca eu sa o fi zarit prin magazinele din orasul meu. Se gaseste la magazinele Billa, facand parte din gama lor de produse de ingrijire My Body.

E un produs pe care eu il iubesc si apreciez foarte mult. Am incercat toate variantele in afara de cocos. Aplicarea  eu o fac pe pielea putin umeda, am incercat si pe pielea uscata, depinde de fiecare dupa cum se simte mai bine. Pielea ramane super fina si mirosul ramane cel putin 3-4 ore pe piele.  Crema cu miros de magnolie mi-a placut cel mai mult.

Ingrediente: Sodium Choride, Aqua, Sodium Laurethsulfate, Magnezium Chloride, Sodium Lactate, Parfum, Polysorbate 20, Glycerin, Xantham Gum, Sodium Benzoate, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool, Caprilic/Capric Trygliceride, Butylphenyl Methylpropional, Isopropryl Palmitate, Potassium Sorbate, Cl 17200.

Ingredientele nu imi par foarte prietenoase, caci sunt multe si imi ridica semne de intrebare, dar dorinta de a folosi produsul pentru a-mi oferi o bucurie e mult mai mare decat ideea ca are prea multe chimicale. Voi cerceta subiectul mai in amanunt si voi reveni.

Pana una alta, eu vi-l recomand caci curata pielea bine, ii da un parfum minunat si in cazul in care nu doriti sa aplicati pe piele,  amestecul se poate dizolva in cada, e deajuns cat apucati intre degete, insa pentru un miros mai puternic si o senzatie de relaxare,  puneti mai multa cantitate in apa.

SAM_8565

Crema exfolianta din gama My Body  cu sare de mare si magnolie  = love  

6 thoughts on “Crema exfolianta – My Body”

  1. Le am vazut si eu ieri in mag. insa ma intreb daca trebuie sa i adaug eu ulei de corp deoarece (mi se pare cam uscat) eu am folosit un produs asemanator de la alta firma si era cu lichid deasupra care se amesteca cu sarea.

  2. Din pa pacate decand bilaa fost cumparata la nivel mondial, nu se mai gaseste acest produs, daca te rog frunos imi spui de pe ce site ai cumparat, asi verea sa imi mai cumpar ssi eu cateva minim 10 bucati, sau daca la tine in oras, sau stii tu de unde ae mai pot cumpara sa le cumperi pt mine si eu iti pun banii in cont
    Ma gasesti pe 0034 642 555 862 pe wazzup
    Sau pe [email protected] cu cifra zero dupa M multumesc

      1. Online nu stii de unde se poate cumpara, sau o alta crema exfolianta tot asa pe baza de sare marina, sa nu fie tip masca chear daca e mai scumpa dar sa se gaseasca la nivel mondial..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.