WISH LIST ptr Craciun(leapsa)

Recunosc, dintre toate persoanele pe care le cunosc, nu sunt una dintre cele mai bine organizate financiar, daca am banii ii cheltui rapid si cand trag linie, nu prea am idee ce am facut concret cu ei.
De la parinti mereu am vazut ca trebuie sa faci un efort pentru o haina mai buna, pentru o mobila, pentru o bijuterie, tatalui nu prea ii pasa dar totusi cu chiu cu vai era de acord sa plateasca in rate un costum, o haina de piele si mama mereu avea cate un rest la un inel sau la un guler, lucruri pe care acum nici nu prea le poarta dar cu ceva vreme in urma, trebuia sa fii in pas cu moda vremii.
Eu incerc mereu mai ales in preajma sarbatorilor sa am un ban adunat ca sa ma pot surprinde singura, sa spun da, anul asta de Craciun mi-am cumparat x, y , z.
Nu se va intampla anul asta poate, dar SAKURA mi-a dat ocazia sa imi expun dorintele, insa anul viitor voi avea timp tot anul sa le indeplinesc.

1.SACOU ROSU de la H&M, am vreo 2 sau 3 sacouri dar toate se aseaza cam aiurea si is facute la croitoreasa, vreau unul misto, colorat sa ma pot inveseli cand il port si sa pot “sari” in ochii celorlati!

Pot continua cu haine, lista desi in aparenta e scurta, mereu noi articole isi gasesc loc in sifonier sau macar in gand, de ex trebuie: vesta neagra, cizme,pantofi ocazie(rosii, negri), blugi, haina de iarna, zanganele(bijuterii din plastic, metal, lut), etc.
Totusi sa devin mai realista.

2.3.4 Paleta de farduri culori multe, ca sa nu mai jonglez printre cutii mici sau mai mari, rotunde,, patrate, etc si vreau si pensule corespunzatoare (macar vreo 2 de aplicare fard, ca sa pot renunta la cele din burete) si un rimel rezistent la apa. Am furat vreo 2 poze, una era facuta de SIGINA , celalalta google imagini sa traiasca. –


5. MI-as dori, ca Mos Craciun sa treaca si sa umple stomacul, buzunarele, sertarele, camarile la toate familiile nevoiase din judetul meu, nu cer imposibilul, insa mi s-ar umple inima de bucurie, sa stiu ca famila x din margine de oras, de sarbatori a avut caldura in casa si bucate pe masa.

Cam atat, in rest sunt recunoscatoare pentru orice as primi, important e sa putem oferi oricat de putin si sa oferim in aceeasi masura sau chiar mai mult!

Incep de pe acum a va ura sa vina sarbatorile cu bucurii multe si marunte si 2012 sa aduca cu el implinirile a multe multe dorinte fierbinti.

One thought on “WISH LIST ptr Craciun(leapsa)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.