O brad frumos!

Si e Craciun azi, prima zi, la mine Mos Craciun a fost darnic anul acesta dar si putin rau, rau pentru darul cel mai important, nu a putut sa mi-l ofere, dar pastrez dorinta pentru anul viitor.

NU ma pricep la urari, le fac dar incerc sa fiu scurta si la obiect.

Doresc tuturor zile cu bucurii, liniste si armonie in bucatica de casa, hotel, camera, oriunde s-ar afla si le mai doresc ca anul viitor sa aduca un dram de noroc la toata lumea si sanatate cat cuprinde!

Mai jos am pus 2 poze din bradul de anul acesta, unul eco in ghiveci, care se tot scutura dar pe care mi-l doresc nespus sa-l vad plantat undeva in fata/spate la bloc sau la casa surorii. Globuri multe si colorate, o beteala handmade de nepoata si multe alte minunatii de mult ascunse si stranse prin cutii special pentru momentul asta.
Iubi mi-a facut cadou bradul *cica molid zice tata* si vreau sa am grija de el!
De altfel iubi a fost grijuliu si mi-a ascultat dorintele si in masura in care a putut, mi le-a indeplinit, acum am un stepper nou, bine ascuns pe sub mobile, caci spatiul e restrans.

Pe Mos nu l-am prins in poze, nici nu stiu cand a ajuns la mine dar important e ca a fost. Anul viitor voi incerca sa stau treaza.

2 thoughts on “O brad frumos!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.