Concert DIRECTIA 5

Am experimentat localul divino pentru a-i asculta pe cei de la DIRECTIA 5. Daca am ezitat la inceput sa ajung sa ii vad, este pentru ca aveam motive personale dar nu regret nici un minut ca m-am dus sa ii vad.

Multa lume si nu neaparat multimea care se aduna de obicei in locatia cu pricina si normal fanele infocate in primul rand 🙂 caci fara de ele nu se poate realiza un concert.

Povestea noastra si Daca ai sti am realizat inca 1 data ca le stiu pe de rost si am cantat tare impreuna cu toata lumea.

Piese noi si frumoase au cantat, chiar mi-au placut, urmeaza sa caut si eu albumul.

Obsesia a incheiat concertul, e de prisos sa spun ca si aici urlam de-a binelea ca sa imi arat talentul memoristic al versurilor(nu vocea) .

Superb a fost. Am facut si cateva poze, nu aveam baterie de mai mult caci altfel filmam aproape tot concertul si da… ceream poza cu formatia, dar acum n-a fost sa fie, poate data viitoare.

Nu imi pare rau ca m-am dus doar cu prietena, ne-am simtit foarte bine, ne-am pus la curent cu lucrurile din viata noastra, am analizat linistite, am savurat cu bucurie.
Erau destule persoane in cuplu dar se vedea pe chipul barbatilor ca nu isi doreau sa fiu acolo, caci unele se isterizau, tipau, cantau, am vazut vreo 2 doamne/domnisoare cu lacrima in ochi( o fi fost de la fum) .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.