A fi sau nu Cupidon!

Ziua de azi mi-a amintit de incercarile mele de a cupla diverse persoane din viata mea, daca un tip sau o tipa prin preajma mea erau singuri, in diverse incercari de relatii, eu saream imediat cu initiativa de a  exemplifica  cu multe amanunte de ce ar trebui sa aleaga pe x sau y.

Nici o lipeala de a mea nu a tinut, sau cel putin nu imi amintesc. Insa mereu am construit scenarii intregi in jurul celor 2 pe care vroiam sa ii lipesc!
AA, mi-am amintit, am 2 amici, inca cuplati din vina mea :), cumva din vina mea erau sa se si desparta, dar asta e o alta poveste.

Nu exista criterii exacte de alegere, poate voi aveti asa ceva, cei care obisnuiti sa faceti actiuni de lipeala, eu pur si simplu cantaream ce vedeam pozitiv de o parte si de alta, cu mici specificatii la partile negative.

Exista un ziar la noi in oras, unde poti posta anunturi gratuite de tot felul, ghiciti oare cine cumpara ziarul cu pricina? Anunturi despre  ace, brice si carice si printre altele si cu rubrica de matrimoniale, frumos partajata, anunturi de la ele ptr ei si anunturi de la ei pentru ele.

Unul din anunturi, cel care m-a facut si pe mine sa vreau sa sun, era astfel:

“caut o femeie care sa faca dus de cel putin 3 ori pe zi, care sa fie curata, sa se spele pe dinti si sa fie cinstita.Nu raspund la bip-uri, rog seriozitate. 074…..”

Nu, nu glumesc. Acest anunt l-am transmis in sms cu nr din ziar la multe cunostinte, singure sau cuplate si chiar am vrut si eu sa sun, dar m-am luat cu alte treburi si am uitat. Chiar vroiam sa cer detalii exacte. Daca un om atat de pretentios si-a gasit pereche astfel, inseamna ca multi dintre noi avem 100% sanse.

Din pacate ptr mine una si prietenii mei, aceste anunturi nu au fost de folos, pardon ..mie una mi-au folosit, caci am ras enorm de mult citind pretentiile  celor ce cautau diversi parteneri pentru relatii diverse….

 Si dupa ce am primit o serie de reprosuri si aprecieri deloc… am demisionat din functia in care singura m-am bagat, insa mereu mi se intampla, cand vad pe cineva singur, cunoscut ori ba, sa scanez in  minte restul persoanelor singure din viata mea si sa ma gandesc cu cine s-ar potrivi, chiar si pentru o noapte.
Un prieten bun imi spune mereu ca neuronul meu trebuie tratat la un cabinet specializat, eu tot ii spun neuronul e doar dereglat, ii trebuie putin echilibru.

Acum ma aflu in situatia de a fi singura, fara partener, in cautare de echilibru pierdut, si in timp ce il caut…..

 Va rog nu ezitati, sunt dispusa la cuplari,  nu fac reprosuri celor ce fac incercarea de cuplare,  insa cu cel in cauza voi fi  corecta si  in general destul de directa in abordare.

Am pus si o poza, poza veche, dar dar….seamana mult cu ceea ce sunt acum :), m-am tuns si  zic eu ca desi au trecut ceva ani, inca mai semanan cu cea din poza si la gropitele din obraji si la tunsoare…!

8 thoughts on “A fi sau nu Cupidon!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.