Vise cu ochii deschisi!


si de-ar fi sa fie..bradul aproape si mici globulete aurii si beteala rosie care straluceste cand se misca, cu un pahar de vin rosu asezati relaxati pe canapea, eu si el, doar noi 2.
A inceput sa ninga usor, am inchis lumina pentru a vedea dansul fulgilor , in fundal se aud colinde, iubi cred ca a dat drumul la un cd, in curand vom merge la biserica sa ascultam putin slujba si apoi sa adormim linistiti unul in bratele celuilalt.
Masa e intinsa, cozonacul asteapta sa fie taiat, 2 lumanari rosii troneaza pe masa si multe alte bunatati sunt puse la pastrare pentru maine.

Grijile au ramas undeva departe, ne reintalnim cu ele la inceput de an, acum le-am spus ramas bun, ma bucur de el, cu el de viata 🙂

Craciun Fericit!

Ps. DINCOLO de toata nebunia, aglomeratia, graba cumparaturilor si a drumurilor prin oras, doresc ca fiecare dintre noi sa aiba parte de liniste de aceste SARBATORI.
Nasterea lui Cristos sa aduca macar putin echilibru in viata noastra si ANUL NOU sa aduca cu sine macar indeplinirea unei DORINTE fierbinti ( eu sper ca mai multe ).

Sa fiti iubiti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.