MANCARE FARA FOC FARA CHIMICALE FARA GRASIMI

De ceva timp, citesc cu uimire, placere si cu multe intrebari aferente un blog pe care se posteaza retete si uneori filmarile video despre realizarea de mancaruri facute fara a fi practic gatite. Nu se prajeste nimic, nu se coace nimic, nici urma de ulei, conservanti ori altele ingrediente asemanatoare.

Am deja 2 retete ce vreau sa le incerc eu personal. In general nu gatesc, e drept nici nu stiu mare lucru sa fac, tind sa cred ca daca iau o carte de bucate m-as descurca.
E drept viitorul sot sigur imi va spune ca nu are gust ca la mama mea sau a lui dar asta e, nu ne nastem invatati ori cu lingura in mana direct la aragaz.

Ce mai vreau sa incerc, este sa mananc fara carne, recunosc ca nu prea imi iese, insa uitandu-ma pe blog la ce minuni ies din niste ingrediente la care nu m-as fi gandit vreodata, mi se pare ca ratez ceva esential in viata.

LIGIA POP
se numeste persoana ca a scris cartea pe care vreau sa o am si eu in casa, sa invat a gati prin retetele si sfaturile ei .

CARTEA LIGIEI se numeste RETETE VEGANE FARA FOC

AICI este un fragment despre ceea ce face prezentat in cadrul stirilor la ANTENA1.

si AICI e prima reteta cred filmata facuta de LIGIA.

Ceea ce face ea, as vrea si eu sa pot sa fac, felul in care ea traieste,arata si se simte este ceva la care toata lumea ar trebui sa aspiram.

Momentan sunt tentata de anumite produse din carne, dar incerc pas cu pas sa le evit,sa consum cat mai rar. Este e un prim pas de mine facut de mine, vor urma si altele. Imi pastrez gandirea pozitiva si curiozitatea de a descoperi lucruri noi si benefice mie si familiei, ceea ce va doresc si voua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.