JOLIDON – CALITATE ROMANEASCA

Acum 2 zile, in weekend  citeam recenzii pe bloguri despre persoane ce au testat varianta de comanda online pe site pentru produse, cat de repede au ajuns ele, calitatea produselor, etc.

Cum eu sunt un fan comenzi pe net si totodata  sunt un client fara noroc pentru ca alegerile facute s-au dovedit pline de esec(marimi mai mici, mai mari, calitate inferioara a produsului),  am fost destul de reticenta si am cautat sa adun mai multe pareri pro si contra. Am cerut parerea prietenilor si am asteptat ca cineva sa-mi fie partener in comanda, sa nu sufar doar eu :), insa nu a fost cazul, am ales, analizat si comandat singura produsele dorite. Asta se intampla sambata, luni am fost sunata pentru confirmare, azi marti la 4 le-am primit si la 5 topaiam in fata oglinzii.

Sutienele comandate se aseaza perfect, calitatea lor este ireprosabila, serviciul comanda/primire – fara nici un repros, pana si curierul a fost amabil si am putut sa ne intelegem asupra orei si locatiei de predare( am citit despre incidente cu alte firme de curierat deloc frumoase).

Una peste alta, sunt multumita de ceea ce JOLIDON ofera, au un magazin online  foarte bine organizat, marimile sunt clare, pozele la produse sunt conform cu realitatea, comanda se da usor, iti faci un cont si apoi alegi produsele, nu e musai sa comanzi acum, poti si mai tarziu, am vazut ca produsele raman cumva in lista ta, ca sa iti amintesti ce ai vrut sa alegi cand te-ai uitat initial.

Ma tenteaza sa incerc un costum de baie, insa ma mai gandesc pentru ca nu prea sunt eu iubitoare de soare, bronz…etc.

insa …insa…

va rog admirati ce frumusete de  produse:

Eu as alege cate unul din fiecare.

NU expun sutiene, bikini si alte nebunii, doar va invit pe site, macar pentru a va clati ochii cu ceva frumos si calitativ.

Spor la cumparaturi!!!!

ptr amatori pentru detalia ce modele de sutien am achizionat si pot povesti despre ele.

One thought on “JOLIDON – CALITATE ROMANEASCA”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.