Cumparaturi inteligente!

In general eu am norocul de a provoca vanzatoarele cu intrebari ce nasc uimire in ochii lor, dispret sau alte sentimente, se intampla sa caut ceea ce ele nu au vazut, auzit sau banuit ca exista  in magazinul lor sau in  oras, lume, etc si faptul ca imi permit sa le agasez cu intrebari nepotrive e doar vina mea.

 Din cand in cand, vine si randul meu sa fiu uimita intr-un magazin ca exista lucruri la care nu m-as fi gandit niciodata ca ar putea exista.

Aveti mai jos o pereche de sandale – pantofi   de vara pe nuanta de galben pai, 100% pvc  cu un strugure dintr-un material mai gros decat baloanele, am pus mana si am fost tentata sa ii probez.
Nu stiu ce se intampla cand transpira picioarele sau daca se intampla ca pantofii sa te bata.
Mi s-au parut simpatici si m-am gandit  ca s-ar potrivi unei domnisoare de la un loc de joaca ce imita  un clovn, in rest pe strada nu prea as crede ca ar purta cineva.

 Din acelasi registru, va prezint parfumul CURRICULUM VITAE, cu siguranta te va  face mai  apreciata de viitorul / viitorii sefi. Parfumul vine la pachet cu o cutie eleganta si banui ca exista o bijuterie in cutie.

Cadoul perfect – economic, practic si potrivit oricarei femei (limita e pana la doamnele pensioante, ele nu mai au nevoie de reorientare in cariera)

Varianta barbateasca nu exista, de aici concluzionez ca barbatii nu au nevoie sa fie apreciati sau sa miroasa mai bine!

Va ofer informatii despre achizionarea produselor la cerere, fara nici un cost suplimentar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.