Ce masini 8+1 locuri sa inchiriezi pentru o excursie?

O data ce temperaturile incep sa urce in termometre, tot mai multe persoane isi propun sa evadeze, macar pe durata week-end-ului, din rutina orasului aglomerat. Unii prefera sa isi reincarce bateriile la munte, altii pe litoral. Din acest motiv, firma noastra rent-a-car inchiriaza o gama diversificata de masini cu numar nelimitat de kilometri in Romania.

Daca intentionati sa plecati intr-o excursie in afara tarii si prioritatea este sa gasiti vehiculul perfect pentru a va permite sa calatoriti impreuna cu prietenii dragi sau familia numeroasa, in conditii optime de confort si siguranta, puteti opta pentru un minivan Mercedes Vito din parcul nostru auto, ramanand ca limita de km pe zi in exteriorul Romaniei sa fie stabilita in prealabil si de comun acord cu administratorul firmei. Puteti beneficia de 10% discount inchiriere masini cu 8+1 locuri Mercedes Vito in Bucuresti si Otopeni, daca durata contractului rent-a-car semnat se extinde la mai mult de zece zile!

Un minivan Mercedes Vito aflat in stare impecabila de functionare poate fi o alegere inspirata, deoarece dispune de suficient spatiu pentru pasageri si pentru depozitarea bagajelor, iar dumneavoastra va veti bucura de un consum redus de combustibil datorita motorizarii de tip diesel.

In plus, varianta inchirierii unei masini cu 9 locuri va permite sa va prioritizati timpul in functie de necesitati si dorinte. Oricand vreti (bineinteles, in limitele rutiere), puteti opri pentru un scurt popas, o vizita la un obiectiv turistic aflat in drumul catre destinatia finala si chiar pentru un picnic in natura in zonele special amenajate. Astfel, nu veti fi constransi de necesitatea de a fi la o ora precisa intr-un anumit loc, de exemplu la gara pentru a prinde trenul.

Puteti economisi timp pretios, iar prietenii dumneavoastra sau membrii familiei vor fi recunoscatori ca petreceti mai mult timp impreuna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.