Cambridge – secvente(1)

Acum 2 ani pe vremea asta eram in Cambridge, un oras frumos cu oameni de toate felurile, cu multa iarba si flori, cladiri vechi si noi si paduri prea putin explorate la 2 pasi de oras.

Ma ofer ca ghid virtual sau ofer ceva sfaturi pentru vizitat, sunt bune si vizitele organizate de ghizi, dar cel mai frumos cu o harta in mana si ceva bani ptr biletele de autobuz( sau day pass) si veti descoperi cum traiesc altii, fara  a primi eticheta de turist.

3 thoughts on “Cambridge – secvente(1)”

  1. Ia spune ca faceai tu in Cambridge acum 2 ani pe vremea asta? 🙂 cumva studiai?Cand am intrat la tine pe blog am avut impresia ca am nimerit gresit. dupa ce am recunoscut poza din profil am stiut ca tot tu esti. felicitari ptr schimbarea de look. sa inteleg ca simti nevoia de o schimbare? majora? ps. N-ai pus linkul cum trebuia la melodia lui Enrique

  2. mersi frumos de atentionare, am refacut, mare chestie nu a fost in cambridge, visam eu multe dar visele raman acolo undeva….schimbarea a venit in sensul ca acum sunt in cautare de nou partener si de aici o intreaga furtuna, dar lucrurile in mintea mea par sa se linisteasca, mi-am gasit un loc de munca dupa cum imi doream, treptat sper sa vina si banii mai multi, dar cumva, astia nu par asa importanti acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.