Atentie – sofer incepator!

De luni am intrat in mica/marea secta a conducatorilor auto.

Nu a fost deloc simplu, dar deloc. Am acumulat ingrozitor de multe emotii si cand politistul a scris admis mi-au dat ceva lacrimi.

Ofer sfaturi cu bucurie, exista un site care mie una mi s-a parut foarte util dupa ce am reusit cu succes sa cad la sala de 2 ori.

Daca intrati pe situl  asta  http://e-drpciv.ro/ si va faceti cont, accesati ceea ce se numeste ‘ mediul de invatare’, sunt toate intrebarile la rand, nu treceti de o intrebare pana nu alegeti raspunsul/raspunsurile corecte, ele se repeta si  aveti timp pana la 1800 de intrebari sa le retineti si intelege.  Asa am facut eu, in paralel si chestionarele dar mai rar caci ma plictiseam ingrozitor . Am citit cartea minune de multe ori, deja imi venea sa ii dau foc.

Cel mai important pe langa faptul de mai sus, imi pare a fi ca nu trebuie sa lasati pana in ultimul moment de expirare al scolii, in cel mult 6-8 luni de zile de la terminarea scolii, sa  incercati pentru permis, mai apoi intervine si emotia ca scoala va expira :).

Nu stiu ce va fi de acum in colo, dar imi doresc de la mine personal sa devin un sofer acceptabil si cu bun simt, caci injuraturile nu prea sunt in vocabularul meu prezente.

 

9 thoughts on “Atentie – sofer incepator!”

  1. Felicitari si asa cum spune Nadia, la niciun incident/accident!
    Poti sa imi spui te rog, ce alte carti ai folosit pe langa site-ul indicat (drpciv)?
    M-ar interesa si pe mine sa ma reapuc, pentru ca m-am inscris la scoala acum 2 ani cred, dar aveam un instructor ff dur cu care nu am putut termina orele de condus, implicit am renuntat.Sper sa gasesc pe altcineva si sa reusesc sa ajung macar la examen 🙂 Multumesc anticipat.

  2. Inca am pus in broswer la situri favorite pe asta http://e-drpciv.ro/ – unde daca iti faci un cont, exista mediu de invatare, acolo sunt toate intrebarile si te ajuta caci dupa un timp retii raspunsurile, carteaaa a fost cea de la editura national in jur de 36 lei ptr categoria b si de la un chiosc de ziare am luat cu 8 lei noul cod rutier, putin schimbat. Am facut scoala de 2 ori, prima oara in 2006, instructorul era un dobitoc 🙁 care tipa incontinuu, i-am spus ca nu e ok, ca nu inteleg, dar degeaba. Imi venea sa il bat. Am dat de 2 ori, am picat cu succes si am tot amanat pana a expirat scoala. Acum am picat sala de 2 ori, si traseul 1 data, pentru ca adun emotii pana cand dau pe afara:(, simteam ca stiu teoria si tot degeaba, calculatorul ala din sala de examen mi se parea dracu. Cartea ar tb sa fie deajuns, ai chestionare pe capitole si exista si separat de cumparat un soi de caiet cu chestionare.

    Mult succes!!

    1. Nu te contrazic, de asta m-am bazat mult pe site, mi s-au parut mai simplu sa asimilez raspunsurile, nu faceam in paralel teste din carte si de pe site, mi se parea confuz, asa ca nu mi-am putut da seama de ce imi spui tu acum, dar iti multumesc pentru lamurire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.