ALEGEREA POTRIVITA

 In fiecare zi suntem supusi alegerilor, cu ce ma imbrac azi, cu ce ma incalt azi, sa imi iau fructe sau biscuiti ca si gustare, sa ii recomand asta sau cealalta, sa merg pe acolo sau pe acolo,  sa mint sau sa nu mint cu privire la greutatea mea sau oricare alta informatie personala.

TU cum alegi ? Cum stii ca directia in care mergi este cea potrivita tie?

Uneori altii aleg pentru noi, in cazul meu personal,  aflandu-ma in relatia de cuplu, m-am trezit pe nepusa masa, ca el a ales sa fie singur, fara explicatii, doar ceva cuvinte aruncate in vant fara un sens anume.

NU am avut de ales, mi-am  pansat ranile si mi-am stresat prietenii cu multe cuvinte pentru a  intelege alegerea fostului partener. MI-am caut vina si logica alegerii lui.  Logica nu am gasit-o.

Acum sunt pusa in fata unei alte alegeri in ceea ce priveste relatia. El s-a razgandit si vrea sa fim impreuna din nou.

Dar acum am o serie intreaga de intrebari si  la fel de putine raspunsuri.

Incotro?  De ce acum?  Cu ce garantezi?  Cum vezi relatia peste x timp?  Unde ne vezi pe noi 2 ? (ca si locatie)? De ce sa te cred,  de ce , de ce ???

Apreciez oamenii care stiu ce vor si lupta pentru acest lucru, prin ambitie si hotarare.

Imi lipseste total ambitia si  am aflat ca nu e bine sa tot spui ca incerci, pentru ca spunand lucrul asta, te imaginezi cumva in trecut, nicidecum in ceea ce vrei sa obtii in prezent si dupa ce se termina “INCERCAREA” realizam ca nu ne aflam in alegerea potrivita, fie ea relatie sau loc de munca,  sau orice alta alegere.

Capcana lui : “incerc”  aici veti gasi un articol cel putin interesant si aici  vezi gasi povestirii si analize la diverse situatii din viata reala, macar morala unei povestiri, poate te va ajuta sa vezi incotro trebuie sa te indrepti sau ce sa alegi.

Filmele, cartile, nu fac decat sa ne indice o stare de romantism continuu si realitatea nu face decat sa ne dea palme peste fata/

Nu stiu ce voi alege dar  cu siguranta ma voi gandi intens la asta si  ma voi arunca;)) in gol…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.