8 martie – experiente!!!

8 MARTIE partyyyyyyyyyyyyyy!

Anul acesta dupa multa vreme am exersat iesirea in club cu prietenele de 8 martie, Galatiul oferind multe posibilitati pentru distractia doamnelor si domnisoarelor.

Eu am poposit la CLUB ANDY, Puiu Adrian Stanciu a fost moderatorul serii si a reusit pe mine personal sa ma tina mult timp in picioare dansand! E drept a 2 a zi am regretat ca am avut o incaltaminte nepotrivita dar nu mai conta, importanta a fost distractia .

O trupa de dansatori pe numele lor “Mistery Boys” au incercat sa ne incite prin prezenta si dansul lor, nu prea au reusit sa ma impresioneze pe mine personal, e drept Ionut mi-a placut, insa poate e si din cauza experientei pe care a avut-o prin aparitia la tv, dar omul arata bine, muschii sunt la locul lor si in fata si in spate, frumos pronuntati, privirea de azur, si miscarea scenica ……

Bineinteles ca au fost domnisoare ce au avut parte de atentia lor din plin, eu personal nu tineam neaparat sa le simt muschii pectorali sau alte locatii ale corpului lor 🙂 dar tipam cat de mult puteam 🙂 caci un astfel de eveniment este foarte bun pentru eliminarea energiilor negative si a tuturor frustrarilor si supararilor adunate! Deci a tipa e un fapt necesar !!!!

Mi-a placut mult meniul ales de local, desi in amanuntit nu il mai tin minte insa am apreciat coktailul rece ( avea si alcool dar nu ma pricep sa spun ce anume) si vinul rosu care nu ne-a dat dureri de cap a 2 a zi!
Prajitura de la sfarsit mi s-a parut mult prea dulce insa per total mancarea si bautura au fost de calitate si cu o servire ireprosabila.

Ma simt putin vinovata si recunosc eu sunt cea care a desfacut sortul unuia dintre chelneri cand acestia dansau alaturi de noi!!!
Dansul a s-a suparat dar eu mi-am amuzat fetele si nu am fost banuita nici macar o secunda!

Pozele de la eveniment mai jos:

Detin si ceva materiale video dar calitatea lor e ca si pozele ;)) caci mai si dansam cand faceam poze sau filmam, la cerere va pot oferi.

am aflat din diverse surse ca baietii au incantat si prin alte locatii, la restaurant Pescarul se pare ca au facut atmosfera .

Prietene mele si eu am considerat ca baietii sunt putin cam necopti ;)) dar in timp se vor perfectiona !

Una peste alta a fost o seara superba !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.