LET’S DO IT ROMANIA – 24 SEPTEMBRIE 2011

Se face ca anul asta am lasat lenea deoparte si m-am inscris la strans gunoaie. Iubitul ma intreaba de ce ? Ce castigi? De fapt nu e el singurul care intreaba, mai sunt si altii dar am avut aceleasi raspunsuri, banale pentru ei, clare pentru mine.

E loc de distractie, in aer liber, de invatat sa fim mai responsabili caci daca ai o mica durere de spate sau de cap ori de picior in cazul in care nu te-ai uitat si ai calcat stramb,in timpul actiunii durerilor astea tu te apleci dupa o hartie sau o sticla, te loveste ideea ce ar fi daca mai multi oameni ar invata sa foloseasca cosul de gunoi, eu poate nu as mai fi aici ca voluntar si personal,cred ca iti va trece prin cap ideea durerii si vei face efortul sa arunci hartia/ sticla la cel mai apropiat cos de gunoi cu prima ocazie.(posibil eu sa fiu foarte optimista si increzatoare in aceasta actiune)

E loc de adunare, de cunoastere a oamenilor din oras, de nervi( dar nu e musai, poti sa ii lasi acasa), de rasete, glume,de mancat sandwichiuri(daca nu le-ai uitat acasa) si mers la toaleta improvizata(un copac de incredere sau o vie nepazita).

Poate nu suna deloc interesant, de acord dar eu ma duc acolo, imi iau prietena, ceva omuleti minori in grija, alti cunoscuti sigur vor fi pe acolo si de nu, nu imi pasa, ziua mea va fi frumoasa, ar fi minunata daca nu ar ploua(am geaca cu gluga de ploaie SAC!! SAC!!!!), dar nu depinde de noi!

informatii legate de actiunea in sine gasiti la unul din linkurile de mai jos!

1. http://www.facebook.com/LetsdoitGalati
2. http://www.sos-pronatura.ro/
3.http://www.letsdoitromania.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.