Ganduri ratacite

….. azi am descoperit inca o persoana  care asculta muzica ta, m-a rascolit putin, credeam ca e doar a ta, insa m-am bucurat si culmea persoana chiar imi place si imi aduce aminte putin si de tine.

…. a fost ziua ta si nu ti-am spus la multi ani, asta doare dar sper ca stii ca iti sunt alaturi mereu.

…. pot oferi cu drag din inima mea multa iubire, trebuie doar sa ceri sau sa vad ca ai nevoie, nu conteaza ca esti mare, mic, urat, frumos, suparat, obosit si cate si mai cate, sunt aici.

….weekendul asta am realizat cat de mult inseamna ca cineva sa iti spuna ca te apreciaza si ca esti special, macar o data pe luna pentru bucuria sufletului nostru  si pentru vremurile in care traim, avem nevoie de astfel de vorbe.

….tot in acest weekend am inteles ca tiganii pot fi si curati si manierati, in ciuda faptului ca poarta fuste lungi si sclipitoare, nu sunt rasista dar pentru mine a fost un mic soc, stiam ca exista dar nu ii intalnisem eu, mi-am amintit apoi cum incercam sa conving un copila tiganca acum multi ani sa imi dea un ban din cozile ei si ce frumos se umpleam strada de tipete si jocuri care mai de care fara sa tinem cont  de ce rasa apartinem.

…. tot azi am fost intrebata de ce ?, de ce continui? de ce mai vreau? Raspunsul e simplu. Nimic in viata nu  se obtine usor, daca a venit prea usor in drumul tau, automat sa te astepti si ceva lucruri rele pentru ca in viata  totul se compenseaza. Cum rele si suparari au fost multe, mai multe decat bucuriile adunate, mai vreau pentru ca astept starea de bine, de bunastare, de saturatie de iubire, de echilibru alaturi de tine, vreau amintiri frumoase si clipe de neuitat. Stiu ca ele cer timp, asa ca iti ofer timp, tu doar sa imi dai bucurii.

Carmen 128 Carmen 129

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.