DOR de tine!

SAM_5649Azi e ziua ta, da…tu si Ceausescu si multi altii!

Nu ai de unde sa stii ca imi tare tare dor de tine! Daca ti-as scrie, nu cred ca ar ajunge  cuvintele la tine, nu acum. Ziua asta tie iti pare tare urata, urata pentru ca te afli intr-un loc aiurea, pentru ca nu mai visezi, pentru ca piticul e departe de tine si pentru ca viata iti pare doar o gluma proasta in care tu ai fost subiectul principal.

Insa eu  visez, ca tu vei avea momente bune spre superbe si ca treptat vei invata din nou sa iubesti . Sper sincer, sa iti fie macar putin dor de mine, asa putin, macar cat sa nu uiti de mine.

Stiu ca nu prea ai cum sa uiti, una din durerile tale de cap, au fost cauzate de mine, numele meu e pe langa tine mereu pentru ca prima oara a fost al meu si apoi al altcuiva. Stiu ca nu uiti, dar imi place sa ma alint.

Dar…azi e ziua ta. Voi incerca sa iti ofer in dar ceva dulce si pastilele aferente durerilor ce vor veni, nu stiu daca voi reusi, insa azi imi doresc ca tu  sa infrunti anul asta cu mai multa putere si vointa si problemele ce vor veni spre tine, sa le gasesti o rezolvare rapida, aaa si vreau sa fii bine sanatos ca sa poti avea putere pentru tot ce o sa iti iasa in cale.

Imi e greu  sa o spun insa sa stii ca eu te iubesc mult mult de tot si vreau sa vii acasa, sa iti refaci viata dupa cum ti-ai dorit mereu alaturi de piticul tau si ea.

ps. acum caut melodii de chill out si budda bar dar fara tine nu au sens, nu inseamna nimic.

8 thoughts on “DOR de tine!”

 1. nu e barbatul iubit, e un om care mi-a devenit prieten si apoi a facut o prostie ptr care plateste acum …..

  suna a text ptr iubit ?! sincer nu mi-am dat seama, lui iubitu nu i-am scris de astea niciodata, poate ar tb sa incerc insa nici el mie nu mi-a scris vreo vorba dulce…

 2. iubitul meu nu prea are rabdare sa ma asculte ori sa imi cerceteze starile diferite prin care trec, cu greu intelege cand is suparata pe el ;)), e drept se mai face si ca ploua

  insa omul de mai sus din cand in cand vroia sa stie ce ii cu mine, si ma “citea” si eu ii ascultam nebuniile, prostiile si tot ce ii mai trecea prin cap 🙂

  culmea iubitul si prietenul is in aceeasi zodie, sa fie vreo legatura?!

 3. pfuiiii, mamă…ce minune aş putea comenta aici? şi de ce minune trebuie neapărat să comentez? sunt rânduri pentru cineva care îţi e drag, sper doar că le-a citit şi că gândurile lui sunt cam pe acelaşi “calapod”

   1. na, la asta nu m-am gândit nici măcar o clipă…când am fost eu prin puşcărie (asta era acum vreo 9 ani), nu aveau net; nici măcar cu telefon nu aveai voie să intri în penitenciar. puţin probabil să se fi schimbat ceva. doar că eu am fost pe acolo doar ca să fac nişte interviuri pentru lucrarea de licenţă 🙂

 4. Carmen, fă un raid în interiorul sufletului şi ai să vezi că tu iubeşti pe omul căruia i-ai dedicat acest post şi nu pe “iubitul” pe care nu-l interesează niciodată stările tale şi căruia nici tu nu dai în brânci să-i spui vorbe frumoase! Reciteşte-ţi articolul şi răspunsul pe care le-ai dat comentariilor de mai sus şi ai să vezi diferenţa de ton atunci când vorbeşti de cei doi bărbaţi! Unuia îi pui sufletul pe tavă, celulilalt îi oferi o pojghiţă de gheaţă!
  Cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.