Diferente…..

Ma aflu de cateva zile intr-un oras din Uk, avand ocazia in trecut sa vizitez si sa traiesc in Marea Britanie, mi-au ramas cateva ganduri ratacite prin  materia cenusie( in teorie, in practica nu stiu daca am )

 

Doamnele, domnisoarele, domni   nu au nici un pic de rusine sau  vreun dram de respect de sine ?!   Bineinteles  ca generalizez.

Pe strada azi am zarit 3 domnisoare cu dresuri negre rupte,  nu erau dresuri cu model …pur si simplu agatzate  si rupte vizibil, nu aveau nici un stres.

Tot azi, am vazut lenjeria intima la 2 doamne si un domn,  persoanele feminine mergeau pur si simplu pe o alee pietonala,  necunoscandu-se intre ele, una purta pantaloni, care au cedat si s-au lasat mai in jos  si se vedea clar  urma de bumbac cu ceva dantela  negru cu roz si alta avea o fusta si un tricou, ambele largi, transparente si fusta  lasata mai jos ca sa putem sa ne oglindim privirea in chilotul tanga pe care il purta.

Domnul  avea pana in 30 de ani, lenjerie de bumbac neagra, cam 3/4 la vedere partea din spate, parea englez….

In rest bretele la sutiene, sanii pe afara, bronzul artificial, rujul in culori de iti vine sa te dai cu capul de pereti, uneori machiaj strident, lipsa sprancene(inlocuite cu ceva culori),  gauri si pete pe haine si multe altele…

Acum, poate sunt eu cu capul, si sigur sunt, ca tot vad lucrurile astea. As vrea sa nu le vad, sa nu imi pese, dar nu stiu cum sa fac asta.

Eu ma simteam prost cand mi se rupea dresul …fie frig sau cald, il eliminam, in rest, lenjeria mi-o arat cui vrea, dar la cerere :)) si nu la toata lumea, ca mi se pare ca nu e cazul, poate ca vecina mea nu vrea sa sa stie culoarea chilotilor mei in fiecare zi.

Pe de o parte par cei mai politicosi oameni in lume si pe de alta parte, parca is super prefacuti.

Aberatiile is bazate doar pe ceea ce vad pe strada zilnic.

 

ps . azi am indraznit sa savurez prima inghetata dupa mult timp si in timp ce imi lingeam linistita inghetata pe bat twister,  surprind ceva priviri  catre mine, persoane diferite, intr-un final, unul din ei vine sii ma intreaba, cum e inghetata? ….ca mananc inghetata lui preferata :))  ?!

2 thoughts on “Diferente…..”

  1. Nu e un oras asa mare, cel putin nu mi se pare mie f mare, Torquay :), imi pare putin mai mic de cat Cambridge si acolo era la fel, adica, multa nepasare si nu inteleg de ce, caci e lipsa de respect intai fatzaa de tine… dar e ok, ei is fericiti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.