MOVIE TIME

In urma unui impuls de moment si a minunatului avantaj de a avea sofer si masina(partenerul din dotare) am fugit la CINEMA CITY si am prins ultima vizionare din zi la un film ales de mine.

Am citit un review pe un site sau blog despre CARNAGE – 2011, Roman POLASCHI regizor, parea interesant, amuzant, tocmai bun ptr seara.

M-am inselat amarnic si mi-am primit observatiile aferente. E drept a fost putin amuzant, insa doar dupa ce m-am fortat sa raman in sala caci mi-am dat seama ca nu pot intra la alta sala/film, asa mi s-a spus, poate ar fi trebuit sa insist.

Componentele filmului: se arata o priveliste frumoasa, ceva copii, ei se mai bat si apoi 4 adulti intr-un apartament si cam atat!

Actorii, buni de altfel, nimic de spus rau aici, doar ca subiectul e plictisitor la inceput si abia abia spre mijloc te apuca putin rasul si interesul de a afla continuarea, caci oameni suntem cu totii si ei, actorii, prin ridicolul situatiilor in care intra, devin amuzanti.

Insa daca as fi putut alege alt film, intram sa il vad chiar si daca pierdeam inceputul.

Eram 5 oameni in sala, am ramas 2 dupa 20 de minute, data viitoare ma informez mai bine si intreb la casa de bilete ce film e mai popular cat de cat sau care din ele e mai interesant.

La varianta de filme erau cel putin 2 optiuni pe care in viitor trebuie punctate spre a fi vizionate, o comedie – JACK SI JILL si actiune cu Nikolas Cage, ceva animatie – HAPPY FEET 2.

Mall-ul arata ok, destul de animat la ora zece seara, supermarketul in jur de ora noua, chiar aglomerat, tinand cont ca e totusi in afara Brailei si ora tarzie in zi.

Trebuie mers acolo si cercetate reducerile, dar fara barbatul aferent, copii, nepoti ori alte persoane ce ne-ar putea irita, strica buna dispozitie de a clati ochii si cheltui banii din cont.

Relaxare placuta va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.