GILMORE GIRLS

Dupa o noapte de rasuciri, intoarceri, flick flacuri si alte miscari relativ nepotrivite atunci cand iti e somn, m-am trezit debusolata si instinctiv am cautat telecomanda si am ales 0 si asa a inceput another lazy saturday!

0 reprezinta un program care mie personal imi aduce multe bucurii, se numea Hallmark, denumirea inca se gaseste pe felicitarile pline de sentimente.

Azi poate si pentru ca e sambata, dar mai ales pentru ca nu m-am simtit bine, mi-am inceput ziua incet dar cu ochii vizibili larg deschisi catre cutia neagra plina de imagini. Nu stiam dar am avut parte de o surpriza, pana pe la ora 12-13 ( de pe la 7 si ceva cred..) au fost episoade din GILMORE GIRLS si fix unele pe care eu nu le-am vazut, perioada de sfarsit cu absolvirea de la liceu si mutarea la universitatea YALE.

Serialul asta imi aduce multa bucurie si ma face sa regret uneori ca m-am nascut in RO, nu sunt lucrurile toate roz, e multa vorbarie, multe sentimente dar mai presus de toata bucuria cu care cele 2 savureaza un fel de mancare sau analizeaza un film sau orice alt lucru nesemnificativ la prima vedere, ma umple cu ganduri de optimism, de mai bine si ma amuza nespus.

Serialul asta e in primele 5 locuri din topul personal de seriale. Ar trebui intr-o zi sa fac si topul, in gand el este facut de mult.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.