Alegeri naturale

Traim intr-o lume plina de posibilitati, de variante, daca o usa nu se deschide, o alta sta sa se deschida, nu vrei sa mananci portocale, avem visine si piersici.

Si totusi, alegerile pe care le facem zi de zi, lasa urme in viata noastra, unele mai persistente, altele mai putin rezistente, unele ne ajuta, altele ne incetinesc.

Alegi sa mananci gogoasa aceea pufoasa si calda, presarata cu zahar fin? Nu trebuie sa te simti vinovata, savureaza momentul linistita. Ia aminte cand mergi pe jos, sa adaugi pasi in plus si alerti sau adauga un plus de miscare la actiunile de zi cu zi care sa iti ofere oboseala si transpiratie, astfel ai combatut efectele nocive ale gogoasei .

Alegi:

  • sa uiti a te demachia la final de zi  ?
  • sa nu te dai cu crema cu factor de protectie?
  • sa aplici o crema pentru maini /ten fara sa stii ce tip ti se potriveste?  Sau alte alegeri in genul celor de mai sus?

In aceste cazuri este clar ca problemele vor aparea curand si rezolvarea va fi de durata si costisitoare. Mai degraba hai sa ne informam corespunzator in ceea ce priveste tenul nostru, problemele cu care ne confruntam, alergiile daca le avem, ingredientele care sunt prietenoase cu tenul nostru si il lasa sa “respire”.

Personal am aproape un an, daca nu si mai mult, de cand produsele mele de ingrijire s-au limitat, am dat tot ce am putut la cei din jur si mi-am impus cateva reguli, de la care uneori ma mai abat.

  1. Creme de fata am maxim trei, le alternez in functie de problemele aparute.
  2. Imi curat fata des cu/sau  apa micelara si gel spuma.
  3. Am limitat machiajul : cateva farduri, rimel, strugurel, ruj.
  4. Cercetez ingredientele atent, fie ca e vorba de punga cu legume sau crema de fata/maini.
  5. Produsele corporale – gel, crema, nu le alternez foarte des, insist 2-3 luni din aceeasi gama ca sa pot analiza mai bine efectele.
  6. Insist  cu mine insami sa beau mai mult lichide.
  7. Mai rar tv, mai des o carte.
  8. Produse romanesti, marca completa pentru intreaga familie( crema, sapun, produse de curatat in casa).

Daca vreau sa traiesc viata intr-un mod senin si fara sa imi fac griji in ceea ce priveste pielea mea si ingrjirea personala, am nevoie  produse cu extracte naturale, autohtone si care sa nu faca gaura in bugetul lunar.

Analizand atent produsele am descoperit o noua gama Farmecaceeasi firma Farmec care a fost alaturi si de bunica mea si de mama mea, o marca de incredere care ofera produse cu ingrediente naturale de ani de zile .

Gasesc in aceeasi gama Farmec cu extract de orhidee:  sampon, crema de maini, crema de fata, apa micelara, sapun de maini si ofer mie si familiei ingrjire completa.

Nu este deloc greu sa alegi sa traiesti mai simplu si natural. E deajuns sa te gandesti cum au crescut parintii/bunicii, persoanele care au trait in mediul rural si sa imprumuti obiceiurile lor.

 

 

Acest articol a fost scris pentru Spring Super Blog 2017

 

 

 

One thought on “Alegeri naturale”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.